BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вандалски прояви над автомобили в Кърджали и Момчилград, задържат двама тинейджъри

18-годишен и непълнолетен на 16 години са задържани в РУ-Кърджали след подаден сигнал за счупени стъкла на лек автомобил „Сеат“. Дежурна оперативна група е извършила оглед и е предприето издирване на извършителите. Няколко часа по-късно са установени двамата съпричастни към случая. Образувано е досъдебно производство. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая с оглед на чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Кърджали след подаден сигнал, че от складово помещение в областния град липсват около 60 метра кабел. Извършен е оглед от дежурна оперативна група и се издирва извършителят на престъплението.

Сигнал за срязани гуми на два автомобила е бил подаден вчера в РУ-Момчилград. Дежурна оперативна група от управлението е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!