BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Кирково готвят годишна програма за общинските имоти

 

До 23 декември жителите на община Кирково могат да дават  предложения в деловодството или на електронния адрес на общината по проекта за Годишна програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост през 2020 г.  С документа могат да се запознат на официалната интернет страница на общината.

Прогнозните приходи догодина от наем на имущество са 84 000 лева – от тях 14 000 лв. ще бъдат от такси от събори, пазари и други и 70 000 лв. от отдаване под наем на помещения и терени. Очакваните приходи от наеми за земеделска земя, пасища, мери и ливади са 32 000 лв. Най-големи постъпления се очакват от  продажба на жилищни и нежилищни сгради – 210 000 лв.

Прогнозата за необходимите разходи, свързани с придобиване, управление и разпореждане с имоти общинска собственост са 50 100 лв.

В проекта за описани имотите, които общината има

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!