BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Градският транспорт в Кърджали възстанови работа

Градският транспорт в Кърджали, който спря без предупреждение през почивните дни, от вчера на обяд започна работа след намеса на Община Кърджали.Възстановени са градските и крайградските линии.Фирма“Арпезосбус“ е предупредена да не прекратява своеволно линии.Ако се налага разреждане на линии поради липса на пътници, това да става след съгласуване с общината за градските линии, а за крайградските – да се водят разговори и с кметовете на населени места.

От 06.00до 08.00ч. сутринта и от 16.00ч. до 18.00ч. автобусите по двете основни направления за кварталите „Възрожденци“ и „Гледка“ ще се движат през 20 минути.През останалото време на деня – през 1 час.Последният час е 19.00ч.Ще се комбинират линиите за Резбарци и „Възрожденци“.

Спрени са линиите Кърджали – Стара Загора в 09.30ч. и Кърджали –Варна в 05.00 и 07.00ч.Общинска контрола ще извършва проверки дали се спазват предписанията за дезинфекция в превозните средства.

Това съобщиха от Пресслужбата на Общинска администрация-Кърджали.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!