BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кънтри певицата Лили Друмева пуска нов сингъл и клип „Runaway Man“ на Свети Валентин / ВИДЕО/

Българската кънтри певица и журналист Лили Друмева О’Райли ще пусне нов сингъл на 14 февруари – Деня на влюбените. Това съобщи за Нов живот самата изпълнителка. Песента се казва „Runaway Man“. Автор на музиката и текста е Лили, а записите са направени от Стамен Янев. В продукцията участват музиканти от Чехия и Словакия – Пепа Малина (цигулка) и Михал Барок (мандолина). Китарите са изсвирени от Райко Пепеланов и Лили Друмева.

„Runaway Man“ е шестата готова авторска песен от предстоящия самостоятелен албум на певицата, който се планира да излезе в края на 2021-ва година. Паралелно с това изпълнителката работи и върху нов албум с нейната група, „Lilly of the West“, озаглавен „Swings & Heartaches“.

Към новия сингъл Лили засне и подходящ видео-клип с участието на младия актьор Денис Никифоров в ролята на бягащия мъж.

Кадрите са направени в софийското метро на спирка „Театрална“, както и в интимна атмосфера от спалнята на певицата. Оператор и режисьор на лентата е Владимир Василев, с когото Лили Друмева има дългогодишно партньорство.

нж

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!