BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Липсващи КПП-та в Хасково, кметът иска обяснение от полицията

Часове след въвеждане на ограниченията в пропускателния режим на входно-изходните артерии в Хасково, на места липсваха КПП-та. Около 8:30 часа днес липсваше полицейски патрул на изхода на областния град в посока Димитровград. Там на пътното платно имаше само пътен знак.

„Това е недопустимо! Настоявам за обяснение от полицията в Хасково!“, написа във фейсбук профила си кметът на общината Станислав Дечев.

Малко по-късно на място беше изпратен полицейски патрул, който да контролира преминаващите превозни средства и пътниците в тях, който могат да влизат в Хасково и да излизат само по неотложен повод – здравословни причини, завръщане у дома, работа. Тези неотложни причини се удостоверяват със служебна бележка от работодател, медицинска бележка /документ, лична карта, с която да удостоверят постоянен адрес.

Тази сутрин КПП-та имаше по другите точки за вход и изход в Хасково. Мярката е в изпълнение на заповедта на министъра на здравеопазването във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на коронавируса и обявеното извънредно положение в България.

Haskovo.net


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!