BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Моторист пострада при удар в паркирано Ауди

Моторист пострада при удар в лек автомобил Ауди, паркиран на пътното платно на улица „Преображение“ в Хасково. Инцидентът стана около 17:30 часа.

55-годишният моторист се е движел по надолнището в посока булевард „Илинден“. Изгубил е контрол над управлението и се е блъснал в колата.

От удара мотористът е получил наранявания и е откаран с линейка в хасковската болница. Той е бил контактен. Тестван е за алкохол, но промили не са отчетени.

На мястото на инцидента имаше полицаи за изясняване на случая.

Минути по-късно стана верижна катастрофа на булевард „Стефан Стамболов“, до Общинска полиция в Хасково. Ударът беше между три коли, движещи се към кръстовището до автогарата. Пътници от първите две коли – Пежо и Киа обясниха, че преди светофара започнали да намаляват скоростта, когато били ударени отзад от водачка на Субару.

При сблъсъка са нанесени материални щети по трите коли, пострадали хора няма. Шофьорите изчакваха на място да пристигнат служители на „Пътна полиция“.

Заради произшествието в района се образува трафик.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!