BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Наши футболни фенове ритат в #StayAtHomeChallenge (видео)

Предизвикателството #StayAtHomeChallenge, в което футболните звезди се включват, за да подкрепят в призива хората да останата у дома, обхаваща земното кълбо. От Бразилия, през Англия и Испания, до Камерун и ОАЕ, както и Хасково, в социалните мрежи се споделят клипчета #StayAtHomeChallenge.

Да си останеш вкъщи на пръв поглед изглежда нещо съвсем нормално, но когато това трябва да трае седмици, си е тежко изпитание, отклонявайки се от досегашния си ритъм на живот. С цел да си разнообразят скучното ежедневие в домашни условия, футболните фенове подкрепиха предизвикателството. От вкъщи те демонстрираха майсторски изпълнения не с футболна топка, а с руло тоалетна хартия, защото тя се превърна в символ на масовата истерия около разпространението на коронавируса и презапасяването.

Един от техничарите е Мирослав Янков от Конуш, който е популярен спортен фен и не пропуска баскетболни, футболни, волейболни и хандбални мачове на отбори от Хасковска област. Той е и фен на футболния „Левски“.

За да разнообрази ежедневието си по време на масовата социална изолация заради заразата, Миро прие предизвикателството да рита тоалетна хартия като сам засне кратко видеоклипче, което разпространи в социалната мрежа.

Сред приелите предизвикателството са известният български футболист Христо Стоичков, както и известният аржентински футболист Лионел Меси. Видеата може да видите по-долу.

Нашият Мирослав Янков

Христо Стоичков

Лео Меси


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!