BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

НЕА ГЕРМАНИКА предоставя безвъзмездно платформата си за онлайн обучение на кърджалийските деца

Поради  повишената  епидемиологична обстановка в страната и опасността от разпространение на коронавируса, както и във връзка с подготовката за обявяване на извънредно положение на територията на България  обучението  в  Образователен Център НЕА ГЕРМАНИКА  преминава в онлайн режим.

От Образователния център разполагат със собствена платформа за онлайн обучение , която са готови да предоставят безвъзмездно на всички заинтересовани училища на територията  на област Кърджали, които желаят да съхранят учебния процес и проявят интерес към предложението.

От НЕА ГЕРМАНИКА също така са готови да окажат методическа поддръжка и да проведат обучение  на учителите, които ще работят с платформата.

От Образователния център  призовават всички да проявят висок морал и отговорност, спазвайки мерките срещу коронавируса и апелират към родителите за адекватно и отговорно поведение в създалата се обстановка, за да се опази живота и здравето на нашите  децата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!