BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ОАЕ затвори всичко, включително разпространението на печата

Към 22 март забрана за влизане в Обединените арабски емирства има за всички лица, притежаващи виза за дългосрочен престой, туристическа виза и за такива от държави с безвизов режим или т.н. visa upon arrival, съобщават от МВнР.

На емиратските граждани е забранено  да напускат страната. Считано от 21 март всеки, включително и граждани на държави от Съвета за сътрудничестнво в Персийския залив, и независимо от негова изходна дестинация, пристигнало в ОАЕ трябва да се подложи на 14 дневна карантина.

За хората, които нямат роднини и място, на което да отседнат за срока на карантината, ще се създадат специални центрове от властите. Считано от 22 март се затварят за посещение публичните и частни плажове, паркове, басейни, кина, театри и спортни зали за период от две седмици.

Ресторантите и кафенетата могат да работят само с 20% от капацитета си. Заведенията могат да изпълняват поръчки за доставки на храна. Считано от 24 март се спира разпространението на всички печатни вестници, списания и рекламни материали. Забранява се  разпространението на такива  издания в жилищните комплекси, ресторанти, кафенета, хотели, спортни  и здравни центрове, клиники, чакални  в публични и частни институции.

„Emirates“ – най-голямата авиокомпания на ОАЕ отменя повечето си пътнически полети.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!