BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общо 23-ма са вече под карантина заради контакти с Григор Димитров в Хасково

 През днешния ден от РЗИ- Хасково са връчили още 11 предписания за поставяне под карантина на хора контактували с Григор Димитров. Общият брой на карантираните за последните два дни е 23-ма души, съобщиха тази вечер от Областния кризисен щаб. Епидемиологичното проучване продължава, съобщават от там.

До момента Отрицателни са пробите за коронавирус на всички, контактували с него

Призовават се всички лица, които са били контактни или са наблюдавали тренировката на Григор Димитров, да носят лични предпазни средства и при наличие на симптоми да се свържат с общопрактикуващите лекари или да се обадят на горещия телефон на РЗИ Хасково – 0879298883.

Междуревменно мениджърът на Григор Димитров Георги Стоименов посочи, че състоянието на тенисиста се подобрява. Изследванията на дробовете му са добри. Майка му и баща му Митко също са добре, те не са носители на заразата, са показали изследванията им, и са в Монте Крало, в апартамент извън неговия.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!