BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Повишават проводимостта на река Хасковска с 2,6 млн. лева

Обществена поръчка за реконструкция на корекцията и възстановяване на проводимостта на река Хасковска, обявиха от община Хасково.

Целта на настоящата поръчка е повишаване на проводимостта на река Хасковска в участък Запад, започващ от моста на ул. „19-ти февруари“ (до Градската градина) на запад срещу течението до края на регулационната граница на град Хасково, с дължина 1,200 км.  

Строителството ще се извършва съгласно одобрен и оценен инвестиционен проект, състоящ се от следните части: хидротехническа, конструктивна, геодезия, хидроложки доклад, план за безопасност и здраве, план за управление на строителните отпадъци. 

Прогнозна стойност на поръчката е  2 640 009.61 лева без ДДС. Работата трябва да продължи до 200 дни.

Фирмите могат да подават заявление за участие в процедурата до 17 часа на 06.07.2020 г. Офертите ще бъдат отворени на следващия ден в 10 часа в заседателната зала на община Хасково.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!