BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сигнал: Пенсионери в парка с алкохол и табла

Когато трябва да спазваме социална дистанция заради разпространението на коронавируса, търпейки всичките неудобства, пенсионери необезпокоявано си пият алкохол и играят табла в парка. Това сигнализира читател на Haskovo.net, заснел около 15 часа днес група възрастни хора в парка до ул. „Бяло Море“ в Хасково.

Той уточни, че пенсионерите са прекарали няколко часа по пейките. Някои от тях били видимо пияни. В коша за боклук имало празни бутилки от алкохол.

Хасковлията припомни, че именно възрастните трябва да бъдат предпазливи и да си стоят вкъщи, тъй като те са най-рисковата група за разпространение на Covod-19.

Забраната за посещение в паркове бе въведена със заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев от 21 март. С нея се забраняват и посещенията в градски градини, детски и спортни площадки на открито и закрито.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!