BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сюлейман Сюлейманов е на първо място в конкурса за шеф на Дома за незрящи

Сюлейман Сюлейманов печели конкурса за директор на Дома за пълнолетни лица със сетивни нарушения в парк „Кенана”. Това става ясно от сайта на община Хасково.

Сюлейманов е класиран на първо място в конкурса с 21,2 точки. На второ място с 20 точки е класиран Вълко Пехливанов, който беше дългогодишен директор на Старческия дом, но изненадващо подаде оставка през февруари 2015 година.

Двамата са били допуснати да се явят на интервю за заемане на длъжността. Резултатите от крайното класиране може да видите тук.

За заемане на позицията е имало още петима кандидати, но те не са били допуснати да се явят на конкурса, тъй като не са отговаряли на необходимите изисквания – висше образование степен „бакалавър” в сферата на социални, стопански  или  хуманитарни науки, както и минимум 1 година стаж по специалността. Недопуснатите кандидати може да видите тук.

В телефонен разговор, Сюлейман Сюлейманов заяви, че не знае кога официално ще заеме длъжността и отказа коментар. По закон, има изискуем срок за обжалване, след като бъдат обявени крайните резултати.

От справка в Общинската избирателна комисия в Хасково става ясно, че той е бил кандидат за общински съветник от ДПС на местните избори през 2019 година.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!