BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тежкотоварният трафик в Смолянско се пренасочва през Ардино и Бенковски! Шефът на АПИ идва заради „скалната блокада”

Тежкотоварният трафик в Смолянско се пренасочва през Ардино и Бенковски! Шефът на АПИ идва заради „скалната блокада”
Тежкотоварният трафик към Смолян да преминава в посока Средногорци-Ардино-Кърджали, а за Златоград и Неделино-подходът да е през Кърджали-Бенковски-Златоград/Неделино.

Това се препоръчва за водачите заради новите и по-големи количества едра скална маса, които се свлякоха вчера по пътя Смолян-Средногорци в района на Тикале. Пътят остава затворен до второ нареждане.

Временно е преустановена работата по разчистване, поради опасност за екипите. Алтернативният маршрут за движение  е Средногорци-Рудозем-Фатово-Смолян, както и в обратна посока.

Идентичен е и проблемът с пътя Рудозем-Смилян, който също остава затворен до второ нареждане.

Днес се очаква председателят на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ – инж.Дончо Атанасов, геодезисти и специалисти от АПИ да посетят проблемните участъци и да се потърсят решения за ефективни действия, както за отваряне за движение на участъците при безопасни условия във възможно най-кратки срокове, така и за дългосрочно решение на проблема. / rodopi24.blogspot.bg

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!