BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трафикант на марихуана в акумулатори остават в ареста

Апелативият съд в Пловдив отхвърли като неоснователна жалбата на Никола Кацарев, който бе задържан при опит да внесе в страната 2.8 килограма мирихуана, скрита в акумулатори, за промяна на мярката му, наложена от Хасковския окръжен съд. Той остава в ареста с постоянна мярка “задържане под стража“. 

Кацарев беше задържан заедно с Атанас Андреев на 15-ти януари при проверка на камион на ГКПП „Капитан Андреево“, където властите откриха опиата.

Апелативният съд прецени, че няма съществена промяна на обстоятелствата, които да налагат изменение на мярката за неотклонение на Кацарев.

От разпитите на собственика на транспортната фирма става ясно, че тирът често пътувал до Турция празен, а обвиняемият Кацарев организирал сделките за контрабанда на наркотици. Съдът счита, че при по-лека мярка за неотклонение, съществува реална опасност от укриване на обвиняемия, който е осъждан и преди.

Определението на Апелативния съд е окончателно.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!