BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

 В Момчилград стартира Държавното първенство по тенис на маса за ветерани

Срещите започват днес, петък, в спортните зали, носещи имената на легендите по тенис на маса Даниела Гергелчева и Хасан Ходжаоглу  и ще продължат до 27 септември, неделя. Участие ще вземат близо 20 отбори от цяла България.
Община Момчилград и местния клуб по тенис на маса „Родопи 1935“ са домакини на деветото издание на Държавното първенство по тенис на маса за ветерани – мъже и и жени.
Специални гости на откриването на първенството бяха кметът на общината Илкнур Кязим, председателят на общинския съвет Ерсин Юмер, президентът на Българска мастърс федерация Здравка Йорданова и вицепрезидентът на Международното общество на ветераните по тенис на маса Димитър Караиванов.
„Успехите на почетния ни съгражданин и легендарен спортист Даниела Гергелчева, както и високите успехи на всички наши състезатели в този спорт през годините ни дават основание и ни амбицират да продължаваме да подпомагаме и развиваме тениса на маса в Момчилград. Пожелавам на всички участници да постигнат успехи и да бъдат устремени към нови постижения“, заяви пред състезателите кметът Илкнур Кязим.
Възпитаниците на СКТМ „Родопи”, които спечелиха призови места на провелото се в началото на месеца Държавно първенство по тенис на маса за момчета и момичета, получиха своите купи и медали от кмета на общината Илкнур Кязим и председателя на общинския съвет Ерсин Юмер.

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!