BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Глутница се настани в двора на „Славейков“, къде е „Дай лапа“?

Глутница бездомни кучета от няколко дни се е настанила в двора на училище „Славейков“ и е набелязала този участък за своя територия. Учители, ученици и родители са свидетели как пет-шест четириноги кръстосват алеите и затревените площи. Всички са обезпокоени от присъствието на животните и от опасната им близост до децата. Споделят, че са ги забелязали на това място от четири-пет дни и се питат от къде са дошли и дали не са пуснати тук умишлено. Училищното ръководство вече няколко пъти е сигнализирало за този проблем в община Кърджали, от където им е обещано „веднага“ да изпратят екип от общинския приют „Дай лапа“. До момента обаче, вече няколко дни, никой не се е появил и „бездомниците“ продължават да се разхождат в двора.

Учители и родители с възмущение питат: Ще дойдат ли служителите от общинската структура „Дай лапа“ да си свършат работата, за която им се плаща, или, пак „след дъжд качулка“, ще чакаме да стане беля, за да бъдат взети спешни мерки?

Нов живот

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!