BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Жилищното строителството у нас достига световни нива с лукс, зелени и минерални екстри

Луксозното строителство у нас вече не е само скъпа фасада и интериор – иновациите в строителството добавят все повече екстри за живущите, категорично е журито на Строителните Оскари.
Десетото юбилейно издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2020 ще се проведе на 30.09. 2020 г. в балната зала на 5-звездния хотел Маринела, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Комплекс „Флавия Гардън“ в курорта „Св.св. Константин и Елена“ е един от финалистите за Строителните Оскари с уникалната не само за България, но и за света, възможност да живееш целогодишно не в курорт, а в собствено жилище с минерален басейн на брега на морето с иновациите си на претендент за престижните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн.
Комплексът е уникален с външния си термален басейн, а газифицирането на жилищата е оптималното решение за отоплението. Ултрамодерният подземен двуетажен паркинг със зарядни станции за електромобили е в отговор на все по-голямото търсене на екологични превозни средства.
Зелените екстри в комплекса включват и екологично пречистване на водата – Energywater – mineral water doctor.
Големите на площ апартаменти са с високи тавани от 3 метра, а такса за поддръжка е повече от атрактивна – от 5€/м2 без ДДС. Удобствата включват още детска площадка, фитнес комплекс, сауна и парна баня, контролиран достъп с видеонаблюдение, парков комплекс с автентичните дървесни видове, сред които огромните зелени борове. Обособени места за отдих и разходка, напояване и осветяване на площите.
По време на церемонията за Строителните Оскари ще се проведе благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на 30-годишните усилия в България на „SOS Детски селища“, а събраните средства ще бъдат дарени на организацията.

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!