BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Концертът на възпитаниците на Дома на културата – за първи път на открито

Снощи за първи път на открита сцена пред Дом на културата се състоя голям заключителен концерт на възпитаниците към Общински център за култура и младежки дейности. Концертът в Кърджали се състоя от 19:30 часа и беше с надслов „С талант и любов към изкуството“.
Над 80 възпитаници на Дома на културата, в това число цигулари, пианисти, певци, китаристи, танцьори и артисти, се изявиха на сцената.
През творческия сезон над 200 малки и големи се обучаваха, а директорът на Дома на културата инж. Марияна Ликова определи събитието като „един емоционален подарък“ за всички любители на изкуството.
Концертът се проведе при спазването на всички противоепидемчни мерки, като организаторите са се постарали да направят организация на пропускателен режим, а столовете бяха разположени на 1.5 м. един от друг.

Димитър БЕЛОВСКИ

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!