BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

КРС: 30 000 лв. до 300 000 лв. глоба за автокина без разрешение за озвучаване

Озвучаването на филми в автокина без разрешение може да струва на организаторите между 30 000 и 300 000 лева, съобщава Комисията за регулиране на съобщенията.

Озвучаването на филми чрез използване на предавател и съответно приемници в автомобилите на зрителите, следва да се извършва след издаване на временно разрешение за ползване на радиочестотен спектър за краткосрочно събитие.

За издаване на разрешение е необходимо да се подаде заявление, което може да се изтегли от: https://crc.bg/files/URChS/Blanki/Z200.pdf. Към заявлението се подават техническите параметри на апаратурата.

При констатиране на работа без разрешение от страна на КРС ще бъдат предприети предвидените в закона административнонаказателни мерки, като санкциите са в размер от 30 000 лв. до 300 000 лв., пише в съобщението.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!