BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Новото шоу на Cirque du Soleil е на лед (видео)

Спектакълът се нарича "Crystal" и за неговото създаване разказва документалният филм на най-голямата, успешна и креативна трупа. Седмица след седмица великоленият замисъл се въплъщава в реалността от нищото, материализирайки фантазията на създателите си.

Повярвайте, никой не е готов за това предизвикателство. Кънкьорите се учат да жонглират, скейтърите – да изпълняват номерата си на рампи на леда. Хореографът доволно предвкусва какво ще постигне с талантливия материал, отбран на кастинга. Гради се сцената, на която накрая ледените кристали израстват във вертикал, отделно се композира музиката. Виждаме и мейкъп дизайнера да работи по сценичната визия на персонажите. И, да, за скейтърите е най-трудното предизвикателство да се научат да се гримират. Има един уникален монголец, който балансира на кула от различни предмети, държащи се на едно ъгълче. Има и още много за гледане, но няма субтитри на български. Макар цялата тази интернационална трупа да говори на няколко езика, надяваме се кадрите да казват повече от думите, в случай, че не ги разбирате.

Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!