BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отмениха гаранцията на един от обвинените за катастрофата с Милен Цветков, друг имал тумор в мозъка

Софийският районен съд отмени гаранцията на Симона – приятелката на шофьора, причинил катастрофата, при която загина Милен Цветков.
На 21 април тя и още един спътник в автомобила – Георги Иванов, бяха обвинени от Софийската районна прокуратура, че не са съдействали на разследването на инцидента. Впоследствие и двамата са дали показания. Те потвърдили, че Кристиан е бил зад волана на джипа, ударил колата на журналиста.
Симона и Георги бяха пуснати от ареста срещу парична гаранция от по 10 000 лева, която обжалваха. За Георги Иванов, който е син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, мярката за неотклонение остава в сила. В жалбата пред съда, адвокатът на Георги Иванов е посочил, че страда от сериозни здравословни проблеми, включително тумор на епифизата в мозъка, и панически атаки, като вследствие на преживения стрес от катастрофата, бил в почти неадекватно състояние. Според съда жалбата на адвоката е пресрочена и ще бъде оставена без разглеждане, като процесуално недопустима.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!