BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Цвета Караянчева: ГЕРБ тръгва към победа за Кърджали, за България! (ВИДЕО)

Тя припомни постиженията в областта като реновирани училища, европейски стадион, напредналата подготовка по строителството на нова спортна зала, която се очаква да стане до края на годината

Днес в редиците на партията има различни хора и никой не ги дели по вяра и по етнос, всички са един отбор

 

Политическа партия ГЕРБ-Кърджали откри предизборната си кампания по нетрадиционен начин, за да спази всички противоепидемични мерки. Представянето на хората от листата стана на старото летище в квартал „Гледка“. Симпатизантите на партията седяха в автомобилите си, а кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ в Девети избирателен район се качиха на специално изградена трибуна. Уникалното за България откриване напомни събитие от предизборната кампания на американския президент Джо Байдън.

Областният управител Никола Чанев заяви на откриването, че кампанията е възможност кандидатите от ГЕРБ да застанат очи в очи със своите съграждани и да поискат тяхното доверие. „Постигнахме много в нашата прекрасна област, но можем да направим още, да надградим постигнатото. Той представи участниците в листата на ГЕРБ в Девети избирателен район.

1. Цвета Вълчева Караянчева, досегашен депутат и председател на Народното събрание, областен председател на ГЕРБ

2. Никола Светозаров Чанев, областен управител на област Кърджали

3. Въльо Ангелов Ангелов от Кирково – управител на банков клон

4. Ервин Енвер Хасан, от Джебел

5. Асен Славчев Тюрдиев, от Крумовград, председател на общинската организация на ГЕРБ

6. Адам Драганов Персенски, хирург от Ардино, бивш зам.министър на здравеопазването

7. Асие Мустафа Мурад, медицински специалист от Черноочене

8. Мехмед Сабахтин Хасан, от Момчилград

9. Николай Велев Дочев, от Кирково, представител на младежката организация на ГЕРБ, юрист

10. Гроздан Делчев Колев филолог, началник на РУО.

Водачът Цвета Караянчева припомни постиженията в област Кърджали като реновирани училища, европейски стадион, напредналата подготовка по строителството на нова спортна зала, която се очаква да стане до края на годината.

Тя обясни защо ГЕРБ не е изпълнил обещанието за изграждане на  околовръстен път на Кърджали: „До 2019 година всичко вървеше по план – намериха се средства за проектиране и  отчуждителни процедури, но дойде кризата с Ковид-19, която бърка всичко. Това е един огромен инфраструктурен проект за 150 милиона лева. Кризата наложи средствата да бъдат пренасочени към болници, нуждаещи се, към малкия и среден бизнес, към тези които загубиха работата си. Някои някога предпочетоха да направят водно огледало за 100 милиона лева, вместо да помислят за околовръстен път.“, добави Караянчева и успокои събралите се симпатизанти, че ГЕРБ ще изпълни обещанието си и Кърджали ще има околовръстен път.

Водачът на листата и областен председател на ГЕРБ се върна 14 години назад и си спомни, че никой в Кърджалийско не е смее да каже, че е от друга политическа сила освен ДПС, как са плашели хората, че ГЕРБ ще им сменят имената и ще им събарят джамиите.

Днес в редиците на партията има различни хора и никой не ги дели по вяра и по етнос, всички са един отбор. ГЕРБ има 46 общински съветници в цялата област, а Кърджали вече не е бастион на ДПС.

Участниците в листата Караянчева определи като хора, които милеят за България.

„Тръгваме към победа – победа на ГЕРБ, победа на Кърджали, победа на България.“, завърши Цвета Караянчева, подкрепена от клаксоните на автомобилите, подредени на старото летище в квартал „Гледка“.

Валентина Иванова

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!