BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Червените ще играят в отбор за победа на Петя Михалевска /ВИДЕО/

Областната организация на социалистите ще се бори да вкара и втория кандидат-депутат в Народното събрание

За първи път БСП в Кърджали има такава лъчезарна листа, която съчетава младостта и опита

Важен момент при подбора на кандидатите е гражданската квота, която заема 40 на сто от списъка

 

„За първи път БСП в Кърджали има такава лъчезарна листа, която съчетава младостта и опита.“ С тези думи председателят на областната организация Милко Багдасаров откри предизборната кампания.

С това червените дават знак, че бъдещето на България е в ръцете на младите хора и затова БСП залага на младите хора в кърджалийската си листа. Освен това 70 процента от кандидатите са жени.

Багдасаров изтъкна, че според социалистите, жените от Кърджали не заслужават да бъдат обиждани, те трябва да бъдат обичани и уважавани.

Важен момент при подбора на кандидатите е гражданската квота, която заема 40 на сто. Там участват хора, създали си име в професионалните области, в които работят, реализирали се успешно, хора с кауза.

Не на последно място БСП прави реверанс към хората с тракийски корени и самосъзнание, включвайки в листата и председателят на дружество „Тракийско сърце“ Марияна Ликова. Член на тракийските дружества в България със 103 годишна история с патрон Капитан Петко войвода. Петя Михалевска е пряк потомък на славния войвода.

Единството е едно от най-важните неща в БСП-Кърджали. Зад Петя застава цялата областна организация на БСП. Кърджалийската организация ще работи като един отбор за избирането на Петя Михалевска за народен представител, а защо не и избирането на двама души., добави Милко Багдасаров. Така социалистите в региона ще дадат своя принос в голямата цел на БСП да бъде първа политическа сила на 4 април.

С водач на листата като Петя симпатизантите ни стават все по-мотивирани за спечелване на изборите. Една амбициозна млада жена, с голяма енергия, която ще усетите по време на кампанията, достоен последовател на баща си Димчо Михалевски. Ако той гледа от небето, сигурен съм, че се гордее с Петя., завърши областният лидер на БСП, който е на последното 10-то място в кандидатската листа на социалистите.

Валентина Иванова

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!