BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Черно море подава жалба срещу съдията Георги Кабаков

Ръководството на Черно море възнамерява да подаде жалба срещу съдийската бригада, ръководила двубоя срещу Арда в Кърджали, съобщават на официалния си сайт „моряците“.

От клуба смятат, че реферът Георги Кабаков и неговите помощници са повлияли с отсъжданията си на крайния изход на мача.

От ПФК Черно море имат претенции за единствения гол в срещата, паднал в края на първото полувреме. Тогава при атака на Коконов топката напусна очертанията на терена, но тъч не бе отсъден, въпреки че страничният съдия и четвъртият рефер бяха много близо до ситуацията.

Освен това варненци претендират за две неотсъдени дузпи в тяхна полза. Първата е за очевадна игра с ръка в наказателното поле пред погледа на Георги Кабаков, независимо, че топката срещна ръката на футболист на Арда след удар на негов съотборник.

Втората е в заключителните минути на двубоя и ако беше отсъдена, това със сигурност можеше да промени крайния резултат. При много по-безобидна ситуация, близо до аутлинията в мача срещу ЦСКА на стадион „Българска армия“ за Купата на България, беше отсъдена дузпа срещу варненци.

Съдийските грешки в ущърб на Черно море през настоящия шампионат стават все повече и клубът сезира в това трайна тенденция и двоен аршин при отсъжданията на реферите в двубоите на “моряците”, се казва още на сайта на варненския клуб.

НЖ

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!