BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Горското в Казанлък ще подарява фиданки на всеки посетил Шипка на 3 март

Нов живот

На 3-ти март колективът на Държавно горско стопанство – Казанлък ще отбележu Националния празник на България, като подари фиданки за залесяване в контейнери от дървесния вид цер на всеки, отправил се към връх Шипка. С пожелания за здраве, мир и благоденствие горските служители ще дарят на всеки желаещ дръвче, отгледано в разсадника на стопанството, което да отнесе до родното си място.
След 8:30 ч. на 03 март в края на град Шипка, където започва прохода за връх Свети Никола, горските служители ще очакват всички желаещи да получат фиданки.
Експертите ще раздават и брошури с противопожарна насоченост, съдържащи всички мерки и правила за безопасност в горите. Гражданите ще имат възможност да зададат на лесовъдите своите въпроси, свързани със засаждането и отглеждането на дръвчетата, както и да се почерпят с топъл билков чай, осигурен от горското стопанство.

🔽

Последвайте ни и в Facebook🔽

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!