BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Деца връщат намерени дебитни карти,благодарят за проявен професионализъм на кърджалийски полицаи

Полицейски служители от РУ-Момчилград са издирили две собственички на изгубени дебитни карти и са им ги върнали. Две от банковите карти били намерени от ученички – седмокласничките в СУ „Никола Вапцаров“ Емел Сабриева и Гизем Мустафа и второкласничката в ОУ „Д-р Петър Берон“ Шанан Боюклиева. 26-годишният Зехран Стефанов намерил също дебитна карта и я предал в полицията. Ръководството на ОД на МВР-Кърджали изказва благодарност за достойната постъпка и активната гражданска позиция и доблест на ученичките и 26-годишния мъж.

За проявен професионализъм в опазването на обществения ред и противодействие на престъпността ръководството на ОД на МВР-Бургас изказва благодарност на шестима служители на Областната дирекция в Кърджали. Младши инспекторите Радослав Каракехайов, Тони Николов, Серкан Мурад, Самир Мурад, Кенан Мехмед и младши експертът Катя Цветкова са били командировани през летния туристически сезон в помощ на колегите си от Бургас и успешно са се справили със задачата за осигуряването на добър обществен ред.

В ОД на МВР-Кърджали е предадена изгубена сума, намерена в комплекс „Пентагона“ около 11,30 часа вчера. Собственикът на парите може да ги потърси и да ги получи в дежурната част на ОД на МВР /сградата с градския часовник, входа откъм общината/, след като съобщи размера на сумата и номинала на банкнотите.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!