BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дискусионно! Да се забрани ли минаването по въжения мост в Кърджали с велосипеди и мотоциклети?

Да се забрани минаването по въжения мост над Водното огледало в Кърджали с велосипеди и мотоциклети. Такова предложение постъпи от читатели на „Нов живот”. Те изразиха задоволството си, че в момента мостът е ремонтиран. Всички счупени дъски са подменени. Но се съмняват дали съоръжението ще остане в това състояние повече от един-два месеца, ако по него се позволява преминаването с велосипеди и мотоциклети. Смятат, че те чупят и разместват дъските.

Както „Нов живот” писа на въжения мост за Крайно село от двата му края са поставени прегради, които не позволяват навлизането в него на животни, велосипеди и мотоциклети. Преди да бъде ремонтиран през миналото лято по него минаваха дори състезателни мотори.

„Нов живот” очаква вашите коментари и становища по предложението да се забрани минаването по въжения мост с велосипеди и мотоциклети.

Нов живот

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!