BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Жителите на Груево категорично подкрепят ДПС на предстоящите избори

Категорична подкрепа за Движението за права и свободи декларираха жителите на момчилградското село Груево и квартал „Читаци“ в Момчилград. Това стана по време на заключителната предизборна среща, проведена в населеното място. Жителите на Груево бяха подготвили сладка пита с изписан върху нея № 17. С нея бяха посрещнати и кандидатите за народни представители в листата на ДПС Мукаддес Налбант и Байрам Байрам. Заедно с тях бяха заместник-председателят на партията и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, областният лидер Ресми Мурад и кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.

„За нас е важно да чуем гласа на всеки един наш съгражданин, независимо дали живее в Кърджали, Момчилград, Груево или в най-отдалечената махала. Наш дълг и основен приоритет е да изпълняваме поетите ангажименти, за да се развива община Момчилград и България устойчиво“, заяви Илкнур Кязим.

Жителите на Груево споделиха, че са впечатлени от кандидат-президентската двойка на ДПС Мустафа Карадайъ – Искра Михайлова и заявиха, че припознават в нея своите президент и вицепрезидент.

„Кандидатурата на Мустафа Карадайъ за държавен глава е исторически момент не само за ДПС, а и за цяла България и отразяват реалностите в едно демократично общество“, заяви Мукаддес Налбант. Тя сподели впечатлението си от срещата с жители на цялата област Кърджали, които виждат в кандидат-президентска двойка на ДПС достойни личности с авторитет, които умеят да водят диалог в името на България.

„За нас е изключително знакова подкрепата, която получаваме от вас, жителите на Груево. Вие имате изострени сетива за демокрация и спазване на човешките права. Неслучайно Груево даде 3 жертви при протестите срещу т. нар. възродителен процес. Горди сме, че заставате зад нас“, заяви Байрам Байрам.

Жителите на Груево и квартал „Читаци“ бяха категорични, че ще гласуват за ДПС с номер 17, което означава вот за държавността и за единството на нацията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!