BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задигнаха злато и пари от мъж на брега на р.Арда

Полицията издирва 25 -годишен мъж за грабеж на приятеля му.

Двамата се срещнали на брега на р.Арда край Маджарово снощи. Ограбеният е 36-годишен жител на любимчанското село Дъбовец.  На брега на Арда той носел в себе си крупна сума пари- 35000 лева и 280 грама злато, които получил от продажбата на животни. След като го нападнал и му извил ръката, приятелят му успял да измъкне торбата с имането. Задигнал и ключа за автомобил му „Мерцедес“, с който избягал в неизвестна посока.  В колата се качили и още две, непознати за него, разказал пред полицията ограбеният мъж. Той е подал сигнал за нападението малко преди 1,30 часа тази сутрин в РПУ-Харманли.

При проведените оперативно -издирвателни действия е открита колата, с която нападателят избягал. Автомобилът бил изоставен на улица „Люле Бургас“ в Харманли.

Криминалистите са установили и самоличността на нападателя, както и на един от придружителите му. И двамата са от Харманли.

Работата по образуваното досъдебно производство по член от Наказателния кодекс продължава. Законът предвижда при доказване на вина за това деяние затвор от три до десет години.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!