BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Здравеопазване, демографска криза и електронна община във фокуса на „Републиканци за България“

Хора с опит в бизнеса, млади хора, представители от различни сфери, са в основата на предизборната надпревара, която повеждат от Хасково „Републиканци за България“.

Партията има регистрирана пълна-16-члена листа от кандидат-депутати за предстоящи през април парламентарен вот, която беше представена днес, само ден преди старта на предизборната кампания.

Водач на листата е 29-годишната Радостина Циркова, която работи в сферата на търговския маркетинг в Азиатска компания.

„Този нов проект за мен това е автентичното дясно, което от доста време липсва в България. Този проект се стреми да поддържа възможно най-добрите отношения със Запада и не поставя под въпрос нашата ориентация към ЕС и отношенията ни с партньорите зад океана“, презентира „Републиканци за България“ Радостина Циркова.

Тя очерта три приоритетни области за региона, за които би отстоявала, ако влезе в 45-то НС.

Решаването на демографския проблем, бе поставен от нея на първо място като приоритет за Хасково. За това ще води разговори с представители на бизнеса от всички сфери, като целта е регионът да бъде представен във всичките си възможности. Според Циркова, създаването на национална програма между ВУЗ и частния бизнес за стажове на студенти и специализанти в Хасковска област, би била друга добра посока за развитието й.

Здравеопазването в региона чрез подобряване на здравната инфраструктура и създаването на медицински центрове, които да осигурят достъп до здравни услуги и в най-отдалечените части на областта, е друг приоритет, посочен от нея. Не на последно място тя поставя и създаването на електронна община.

Днес стана ясно, че поставеният на втора позиция в листата Димитър Димитров от Харманли, е новият областен координатор на формацията за Хасковска област. Бизнесменът е сменил на позицията строителният предприемач от Хасково Антон Иванов, който се е оттеглил от кампанията поради боледуване, обясниха съпартийците му.

Специални благодарности, че е част от  кампанията в Хасково, водачката на листата изрази към поставеният в нея на 8-мо място-Златко Мутафчиев.

Той е член на Районната организация на глухите, собственик е на семеен бизнес. При представянето си днес посочи, че влизайки в надпреварата за кандидат-депутатско място иска да покаже, че и хората с различни увреждания могат да просперират в България.

Кандидат-депутатска листа на „Републиканци за България“ в 29 МИР-Хасково

Радостина Циркова- Хасково, 29 г., „Международни отношения“ в СУ „Св. Климент Охридски“, специализирала е „Европейски практики“ в университета в Болоня

Димитър Димитров- Харманли, частен бизнес

Славейко Иванов- общински координатор за Димитровград, 43 г, частен бизнес

Десислав Николов-21г, студент по „Бизнес икономика“

Юлияна Милева-общински координатор Харманли, 37 години, семеен бизнес

Петър Ташев-67 г.,дългогодишен състезател и треньор по волейбол

Георги Христов-Харманли, 28 г, адвокат

Златко Мутафчиев-Хасково, член на Районната организация на глухите в Хасково, частен бизнес

Ренета Николова-общински координатор в Свиленгар, частен бизнес

Ангел Стоянов-Диимитровград, 35 г, управител на частна фирма

Янко Чолаков-с. Бисер, 55 г. машинен техник, земеделски производител

Тенчо Иванов-Димитровград, 30 г., компютърни системи и технологии, собствен бизнес, земеделие

инж.Деян Профиров- Харманли, 27 г., кмпютърни системи и технологии

Танчо Димов-Димитровград, 36 г.,управител на собствена фирма

Николай Куманов-Свиленград, 27 г., студент в НВУ

Веселин Василев-Хасково, 49г, управител в собствена фирма


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!