BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Карадайъ: Гласувах за възстановяването на демокрацията в България (ВИДЕО)

Председателят на Централния съвет на ДПС, депутат и водач на кандидатската листа за народни представители на ДПС в Девети избирателен район Кърджали за 45 Народно събрание гласува днес в СУ „П. Р. Славейков“ в кв. „Възрожденци“ в Кърджали.


Гласувах за рестарт на държавността, за нормалността в политиката, за възстановяване на демокрацията и зда ускорено икономическо развитие на България, каза след като подаде своя вот Мустафа Карадайъ.

Той избра да гласува с хартиена бюлетина. На въпрос на журналисти – защо избрахте да гласувате с хартиена бюлетина – той отговори: Надявам се с машинното гласуване да няма онези проблеми, които ги имаше приз 2019 г. Надявам се изборния ден да приключи без проблеми. На въпрос дали има съмнение в машинното гласуване той каза – аз мисля,че разбирам малко от тази работа. ДПС има гласоподаватели и в Турция, и в Щатите и в Канада, и във Великобритания, но ограничаването на правата на българските граждани е проблем и когато някой си поставя за цел да ограничи избирателите на ДПС и нарушава конституцията, това не е ограничаване на избирателите на ДПС, а това е ограничаване на правата на българските граждани. Така Мустафа Карадайъ коментира въпроса за гласуването в чужбина и трети страни, за което партиите имат претенции.

Нов живот.

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!