BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кардиологът доц.д-р Васил Трайков д.м. ще преглежда в Кърджали на 5 февруари

Доц. д-р Васил Трайков,дм – кардиолог, специалист по електрофизиология и аритмология ще преглежда на 5 февруари 2022г. (събота) от 10:00 часа в МЦ“Авицена“.

Консултациите и прегледите при Доц. Васил Трайков са платени – 60 лв.

Записаните моля да носят наличната си медицинска документация, ако имат такава.

Прегледите ще се извършват на 1 етаж в каб. 25 в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ гр. Кърджали.

Телефон за предварително записване на час: 0883 60 69 60.

Прегледите ще се извършват при спазване на необходимите противоепидемични мерки.

Доц. Трайков е сертифициран от Европейската асоциация по аритмии като инвазивен електрофизиолог и специалист в областта на кардиостимулацията. Той е автор и съавтор на над 20 научни публикации в български и престижни международни журнали. Има множество участия в научни форуми в областта на кардиологията, инвазивната електрофизиология и електрокардиостимулацията. От края на 2016 г. е председател на Съсловното сдружение по кардиостимулация и електрофизиология в България (ССКЕБ). Член е на Европейското кардиологично дружество, Българското кардиологично дружество, Унгарското кардиологично дружество и на Европейската асоциация по аритмии.

Надя Зидарова


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!