BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Малчуганите от детските градини в Крумовград приготвят супи по бабини рецепти

Нов живот

Лекции на тема „Полезна храна. Добра храна, добър живот. Съвети за храненето“ са проведени в детски градини и училища в община Крумовград по повод националния конкурс «Нестле за Живей Активно! 2022».

По забавен и развлекателен начин децата бяха запознати с ползите от консумирането на плодове и зеленчуци. Приготвяха чай, сок, супи, салати и други ястия по „бабини рецепти“.

Всички общински училища също се включиха в инициативата, която е част от организираната от община Крумовград програма, по повод националния конкурс «Нестле за Живей Активно! 2022».

Малки и големи научиха, че пълноценният хранителен режим укрепва нашият имунитет, повишава качеството на живот и най-важното–прави ни по-щастливи и енергични. Осигуряването на тонус, създаването на здравословни навици по отношение на храненето и движението са основен приоритет на „Нестле за Живей Активно“.

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!