BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МВР издирва синът на Софи Маринова, Лоренцо се търси заради трафик на мигранти

Разследването се провежда във връзка с трафик на мигранти край Бургас, но засега от 20-годишния младеж няма и следа. По информация на Флагман.бг Лоренцо e обявен за издирване заради твърденията на 21-годишния арестант Иван С., който бил задържан в петък да прекарва група бежанци край Русокастро. Арестуваният споделил, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на колата си и го закарал до Дебелт.

На входа на селото, колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в списъка на проверявани лица. Иван С. твърди, че Лоренцо го оставил в Дебелт, дал му ключовете за джип „Сузуки Витара“, който бил с пълен резервоар и GPS точка, от която да вземе бежанците, както и указания за обратното връщане до София.

Иван качил нелегалните мигранти, но не е бил предупреден, че вече има нов пункт за проверка край Русокастро, където бил задържан.

Източник: Факти
Снимка: Instagram

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!