BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Милко Багдасаров: Винаги гласувам за децата на Кърджали и България (СНИМКИ+ВИДЕО) 

Нов живот 

Областният лидер на БСП и водач на листата за народни представители на Коалиция „БСП за България“ в 9-ти кърджалийски избирателен район гласува в 135-та секция в СУ „П.Р.Славейков“ в квартал Възрожденци в Кърджали.

Аз винаги гласувам за децата на Кърджали и децата на България, което означава, че днес гласувах за Президент, който стои на страната на народа и за партия, която да гарантира спокойствието и сигурността. Това означава партия, която ще дава разумни решения и естествено с разумните хора. Обявих, че ще дойда в 11, 33 часа. Чаках само 6 минути, а  за 33 секунди гласувах. Това може да го направи задължително един разумен човек.

Смятам, че в парламента трябва да влезнат разумни и можещи хора, и да успяват. Надявам се, активността да е над 50 процента. Предвид анализите, които винаги правим за предишни народни събрания мисля, че е достатъчно, каза пред медиите Багдасаров.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!