BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младеж заживя незаконно с непълнолетна,полицията изяснява случая

Проверка за незаконно съжителство е започната в РУ-Кирково. 20-годишен от село Бенковски живял на съпружески начала с непълнолетна, ненавършила 16 години. Група „Криминална полиция“ извършва проверката, която е по чл.191, ал.1 от Наказателния кодекс.

В РУ-Джебел е започната проверка след сигнал за престъпление против политическите права на гражданите. По първоначална информация на жители на населено място в общината били предлагани дърва за огрев с ангажимент да се гласува за определена политическа сила. Група „Криминална полиция“ изяснява сигнала с оглед на чл.167, ал.2 от Наказателния кодекс.

Досъдебно производство за използване на неистински официален документ е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Пред Териториалното поделение на НОИ бил представен образец за придобит осигурителен стаж с вписани неверни данни в него с цел отпускане на лична пенсия. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай в управлението продължават работата по случая с оглед на чл.316 във връзка с чл.308, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!