BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мъж счупи рекорд на Гинес, като изгледа 191 пъти един и същи филм на кино

Рамиро Аланис, който е персонален фитнес инструктор и очевидно супер почитател на Marvel, вече притежава рекорда на Гинес за най-много кино посещения на един и същи филм, след като успява да изгледа „Отмъстителите: Краят“ 191 пъти, информира People.

Миналия месец Аланис пусна снимка на себе си с плакета на Гинес, на който е изписана датата, на която е поставил новия рекорд, разкривайки усилията, които е положил, за да се сдобие с него.

Според сертификата той официално чупи рекорда на 29 юли 2019 г. – малко повече от три месеца, след като филмът е пуснат по кината на 26 април 2019 г. Това означава, че Аланис има средно по над две гледания на ден на тричасовия филм, за да може да достигне 191 посещения на киното за 94 дни

“Най-трудното беше да се откажа от социалния живот с моето семейство, от фитнеса (изгубих 8 кг мускули) и да комбинирам работата си с гледането на филма,” казва Аланис в интервю за Гинес.

Идеята за този рекорд идва, след като Аланис видял как YouTuber-ът NemRaps чупи предишния рекорд, като успява да изгледа „Отмъстителите: Война без край“ 100 пъти.

Рекордът на Аланис е положителна новина за „Отмъстителите: Краят“, който наскоро изгуби короната си на най-касовия филм на всички времена след повторното пускане на „Аватар“ в Китай.

profit.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!