BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обявиха Костадин Бейчев за треньор номер 1 във Футболна академия Арда 1924

Нов живот

По инициатива на президента на Футболна академия «Арда 1924» Альоша Синабов за пръв път тази година се връчва вътрешна индивидуална награда оценяваща свършената работа на треньорите в школата за предходната година.

Призът цели да поощри най-добре справилия се специалист и да амбицира всички останали да следват целите на школата и да продължават със същия хъс и енергия да вършат своята работа

След като бе анализирана подробно цялата 2022 година, стана ясно, че Бейчев, изпълнява всички критерии на Академията за успешен треньор.

Той спечели призови места във всички турнири, в които взе участие с различни набори, повиши своя лиценз, спечели два международни турнира, побеждавайки отбори от Украйна, Сърбия, Гърция и Турция., Привлече нови деца в академията, достигна 1/8 финал за Купата на България срещу «Левски»-София и др.

Костадин Бейчев

През 2022 г. и останалите треньори. Футболистите на Янко Янев играха красив футбол, спечелиха силен турнир и негов възпитаник премина в редиците на Ботев Пловдив.

Ашкън Юсреф повиши своя лиценз. Грабна бронзовите медали от силен турнир край морето, даде безценни първи стъпки на набор 2013. Той положи огромни усилия базата да бъде в перфектно състояние за всички деца в школата.

Кирил Райкаджиев успешно въведе стил на игра в повереният му набор, който се нрави и прави впечатление дори на колеги от други отбори. Той увеличи групата си футболисти в набор 2011 с цели 50%.

Васил Визев създаде нова група от момичета, която придава на школата завършен и по-красив вид. Той бе и човекът, който успя да балансира между всички характери в екипа и успешно ръководи всички треньори.

Юлиян Коджахристов и Петър Бумбаров успяха да изведат набор 2010 до второ място на престижен турнир на морето и вкараха набор 2011 в топ четири

Бумбаров успя да постигне успех и с новият си набор 2013, а същевременно спечели и международен приятелски турнир.

Сарандис Глабаданидис спечели турнир в дебютното си участие с набор 2016 в Пловдив и заедно с Благовест Саръев спечелиха най-много първи места заАакадемията, като отборите им завоюваха и най-много призови места през 2022 г.

Глабаданидис и Янев работиха здраво и с вратарите и това прави впечатление на всеки турнир, в който участват възпитаници на Академията.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!