BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Първокласниците от център ,,Д-р П. Берон” се забавляваха на своето първо Коледно/новогодишно парти

На 19 декември първокласниците от ЦСОП ,,Д-р П. Берон” в Кърджали с ръководител Пенка Христова отпразнуваха своето първо Коледно/новогодишно парти в сладкарница ,,DREAM HOUSE“ – КЪЩА ЗА МЕЧТИ в Кърджали.

Родителите на децата се запознаха с постигнатите успехи от участията им в Национални конкурси (15), посветени на Коледа и Нова година и с получените грамоти. Увеселителната програма протече наситена с много разнообразни игри, състезания, занимания с любими играчки, музикални игри, танци, коледни песни и подаръци – чорапчета с лакомства.

На тържеството учениците се насладиха на сладка торта, хапнаха пица и шоколадови мъфини, опитаха натурални сокове.

Специален подарък-изненада имаше от домакините на партито: канелени курабийки-човечета с името на всяко дете. Направиха се много снимки, за да ги има в албума на класа.

Програмното време се оказа недостатъчно и децата пожелаха да останат повече време и да се забавляват.

Всички са доволни – това е първо празнуване, но не и последно. С общи усилия се създадоха приятни емоции, преживявания и незабравими спомени за учениците, а заедно е по-лесно, по-приятно и по-полезно.

Пенка Христова

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!