BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стоян Моневски встъпи в длъжност като административен ръководител на Районна прокуратура – Кърджали

На 28 октомври 2021 г. новият районен прокурор на гр. Кърджали Стоян Моневски встъпи официално в длъжност. Той е избран за административен ръководител от Прокурорската колегия на ВСС след проведен конкурс на 6 октомври 2021 г. 

Стоян Моневски има 16 години юридически стаж. Завършил е специалността „Право“ в ЮУ „Неофит Рилски“, гр. Благоевград. Работил е като прокурор в районните прокуратури във Враца и Козлодуй, в Софийска градска прокуратура е бил в отдела за разследване на корупционни престъпления. В периода от 2018 г. до 2020 г. е заместник административен ръководител на Софийска районна прокуратура.  

В концепцията си пред ВСС Стоян Моневски посочва като приоритети в работата си като районен прокурор на гр. Кърджали запазването и надграждането на постигнатите до момента положителни резултати, противодействието на битовата престъпност и на престъпленията, свързани с държането на наркотични вещества, на пътнотранспортните произшествия и др.

Прокурор Моневски бе представен официално пред колегите си и съдебните служители вчера.

Боряна Димитрова


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!