BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Фен клуба на „Арда“ с позиция в подкрепа на тима

ПОЗИЦИЯ
От Футболен Фен Клуб Арда Кърджали
В тези трудни времена за най-младия футболен клуб в Ефбет Лига – „Арда“ Кърджали, бихме искали да заявим най-отговорно, че заставаме зад всички футболисти- професионалисти на ПФК „Арда“-Кърджали.
Благодарим на тези, които вече напуснаха отбора и на тези, които останаха да се борят за каузата наречена „Арда“.
Дълбока признателност изразяваме към Елин Топузаков. Той бе човека, който постави основите на отбора във „В“ футболна група и от аматьори ни изведе в редиците на професионалните отбори.
Благодарим на Николай Киров, под чието ръководство отборът на „Арда“ спечели баража за участие в Лигата на конференциите и заедно с нашите футболисти записаха нови страници в най-новата футболна история на клуба.
Не на последно място изказваме благодарности и към Стамен Белчев. Той пое Арда през 2018 година и като старши треньор водеше нашите момчета по пътя на успеха, когато те спечелиха промоция за елита. През декември месец 2021 година той се завърна отново у дома –на „Арена Арда“ и вярваме, че той ще ни класира за европейските клубни турнири.
Община Кърджали също винаги ни е помагала, както на нас, така и на ПФК „Арда“. Благодарим за разбирането и подкрепата на д-р инж. Хасан Азис, кмет на Кърджали.
Скъпи приятели,
Mожем да Ви уверим, че ние – Футболен Фен Клуб „Арда“-Кърджали няма да изневерим на своите принципи и ще подкрепяме отбора независимо къде и с кого играят, и в коя група са. Има много още за какво да играем и да се борим.
Да си истински фен означава да се придържаш към своето верую и кредо. Да следваш отбора си във върховете и в паденията, в победите и загубите, в добрите и лошите моменти, в перфектните игри или не дотам добрата кондиция на играчите. Ние ще продължим да развяваме гордо знамето на отбора, да крещим от радост, когато побеждаваме или да плачем и изразяваме гняв, когато загубим. Истинските фенове са страстни.
Нашите сърца са тук и бият за всеки играч и гол на „Арда“.
САМО АРДА!
Бейтула Кумит,
Председател на Футболен Фен Клуб „Арда“ Кърджали


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!