BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Цветан Цветанов представи в Кърджали кандидатът за вицепрезидент д-р Ивелина Георгиева, тя призова за масова ваксинация

Лидерът на Републиканци за България и съпредседател на Националното обединение на десницата Цветан Цветанов представи в Кърджали и региона кандидатът за вицепрезидент д-р Ивелина Георгиева. Тя е подгласничка на кандидата за президент на НОД Горан Благоев.

При среща с граждани в Градската градина д-р Ивелина Георгиева подчерта, че използва предизборната кампания , за да призовава българските граждани да се ваксинират срещу коронавируса. Тя апелира и другите политически сили да подкрепят призива на Национално обединение на десницата и кандидат -президентската двойка. Вече се забелязват и първите признаци за подкрепа. Д-р Георгиева се обяви за незабавно започване на активна информационна кампания по разясняване на ползите от имунизацията. Хората се нуждаят от информация и достъп до ваксини. Изборът ще го направят сами, съвсем доброволно, отбеляза кандидатката за вицепрезидент. Тя сподели още, че е говорила със своите колеги от ЦСМП в Кърджали и те са споделили трудностите, които изпитват при увеличаването на случаите на коронавирус.

Свързана съм с Кърджали като дете. Като ученици на разменни начала си гостувахме с връстници от училище в Кърджали. Ние идвахме тук,те идваха в Котел, където учех,разказа д-р Георгиева.

Цветан Цветанов изрази задоволство,че д-р Ивелина Георгиева съвместно с другия съпредседател на обединението на десницата и лидер на партия КОД д-р Петър Москов са подели дебат в политическото пространство за ваксинирането срещу коронавирус. Лидерът на Републиканци за България сподели, че ковид кризата е разделила нацията-от една страна са ваксинираните, от друга неваксинираните. Затова провокирахме дебат, което е правилно. Трябва чрез ваксиниране да излезем от дъното на мрачната статистика за смъртност и ниско ниво на ваксинация,категоричен бе Цветан Цветанов.

Той също така се изказа в подкрепа на водача на листата на НОД в Кърджали Илия Илиев за събиране на подписи в подкрепа на изграждането на околовръстен път на града. Инициативата получи широка подкрепа от жителите на областта без разлика от политическа,религиозна или етническа принадлежност.

Лидерът на Републиканци за България даде рамо и на кмета на Велешане Севим Сали, който от три години прави опити да спаси пропадащия път към селото. Кметът на общината остава глух,а бившата председателка на парламента обещала ,но не изпълнила ангажимента, който е поела. Силата на политиката е в подкрепа на хората не само от големите, но и от малките населени места. Да помогнем на кърджалийци, да помогнем на децата от Велешане които пътуват за училище, призова Цветанов.

Кърджали е знаков регион. Тук съжителстват в разбирателство различни етноси. Да се обединим около нашите проблеми такива каквито са,да не позволяваме на партии да ни разделят и противопоставят, призова от своя страна Илия Илиев. Той апелира кърджалийци да гласуват с бюлетина № 7 за президент и вицепрезидент и за народни представители.

Кърджали бг вести

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!