BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Цветя и благодарности за здравните работници в Момчилград поднесе кмета Илкнур Кязим

Цветя и много благодарности получиха работещите в сферата на здравеопазването в Момчилград по повод Световния ден на здравето и Деня на здравния работник.

Кметът на общината Илкнур Кязим,председателят на общинския съвет Ерсин Юмер и ресорният заместник-кмет по здравеопазване Гюлюзар Исмаил посетиха МБАЛ „Д-р Сергей Ростовцев“ и практиките на личните лекари.

Всеки здравен работник получи роза от Илкнур Кязим.“Благодарим за усилията, които полагате денонощно, за да запазитеживота на жителите на община Момчилград. Даваме си сметка, че стe подложени на много изпитания през последната година заради пандемията.

За наше общо щастие успявате да се справите с трудностите“, заяви Илкнур Кязим.
Ерсин Юмер също благодари на здравните работници за труда, който полагат.“Вие сте на първа линия в борбата с коронавируса и ежеминутно
рискувате собствения си живот, за да помогнете на болните. Поклон пред Вас“, обърна се към работещите в здравеопазването Ерсин Юмер.Точно в 12 часа пред общинската болница с минута мълчание беше почетена паметта на медиците, починали от COVID-19.

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!