BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Читалище „Обединение 1913“ с благотворително представление за каузата на Габи

На 10 ноември, от 18:00 ч. в голямата зала на НЧ „Обединение 1913“ ще бъде представен интерактивният спектакъл „Традициите ни обединяват“. Представлението е благотворително и всички приходи от билети ще бъдат дарени за каузата на 13-годишната Габи от Кърджали, която се бори с тежката и рядка диагноза Сарком на Юинг и има нужда от скъпо лечение в чужбина.

На място ще бъдат представени и дарителски кутии.

Спектакълът представя танци, песни и носии от шестте основни фолклорни области в България, както и прекрасни образци на турския и ромския фолклор, в съчетание с образователна мултимедийна презентация и е подходящ за публика от всички възрасти.

Хореограф е Огнян Камишев, песните са в изълнение на певицата Христина Чаушева, а танците: на Василка Щинкова, Диана Соколова, Хасан Хасан и Евтим Иванов.

Това ще е първото представяне на спектакъла в Кърджали. Билети можете да закупите всеки делничен ден от 09:00 до 16:00 ч. на касата на НЧ „Обединение“ 1913; от 16:00 до 18:00 пред входа на голямата зала на читалището; или на телефони +359 892602686 и +359 892602691.

Повече за каузата на Габи: https://www.facebook.com/futureforgabi

Повече за спектакъла „Традициите ни обединяват“: https://www.facebook.com/traditionsuniteusproject

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!