BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Кърджали Ерол Мюмюн готви изненада за жителите на квартал Байкал

Валентина ИВАНОВА

Мнозина ми се обаждаха и писаха, за да споделят своите опасения, че в „Байкал“ се заравнява терен за строителство на нова жилищна кооперация. Аз съм подготвил изненада за моите съграждани в квартала. Изграждаме нов парк, който ще бъде един оазис за хората в горещите дни. Там децата ще могат да си играят на различни съоръжения, които ще бъдат монтирани. Това заяви кметът на Кърджали Ерол Мюмюн пред журналисти по време на пътуващ брифинг.

Става въпрос за терена пред поликлиниката в квартала. Медиите се убедиха с очите си, че вече е започнало оформянето на алеи и зелени площи, определени са и места за различни съоръжения.

Предотвратено е изграждането на още един жилищен гигант, с каквито се напълни градът, а жителите се задъхват от автомобилни газове и липсва на места за отдих.

Градоначалникът добави, че неговата администрация работи с мисъл за хората, за решавенито на техните проблеми и удовлетворяването на техните нужди.

Дано по подобен начин се подходи и за други квартали на Кърджали, който отдавна се е прославил като един от най-презастроените градове в България.

 

Последвайте ни и във Facebook

Материалът Кметът на Кърджали Ерол Мюмюн готви изненада за жителите на квартал Байкал е публикуван за пръв път на Нов Живот.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!