BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Силвия Кацарова поднесе 70 нюанса любов на фирма Кяшиф за юбилея (Снимки+Видео)

  • Дичо, Теди, Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчев и бендът добавиха още настроение на аредна „Спартак“ в неделя вечер
  • Кметът Ерол Мюмюн поздрави инж. Кяшиф за успешния световен бизнес, който развива
  • „Арда бокс“ поднесе благодарности на генералния спонсор на клуба

Валентина ИВАНОВА

Няколко празнични събития събраха в неделя вечер на арена „Спартак“ кърджалийци и звезди на българската поп музика и майстори на комедията. 45-тата годишнина от основаването на машиностроителната фирма „Кяшиф“ ЕООД съвпадна със 70-тия личен юбилей на неповторимата Силвия Кацарова и прохождащия фестивал „Дни на приятелството“, иницииран от кмета Ерол Мюмюн.

Инж. Кяшиф Кяшиф пожела да сподели радостната годишнина с всички граждани на областта и поднесе като подарък прекрасния концерт, в който сияеше звездата Силвия Кацарова, а до нея блестяха Дичо, Теди Кацарова и майсторите на комедията Георги Мамалев, Камен Воденичаров и  Тончо Токмакчев.

Най-напред на сцената се качиха медалистите от спортен клуб „Арда бокс“, водени от най-титулувания боксьор на Кърджали за всички времена Ергюнал Сабри – Оги и треньора Стоян Узунов. Те благодариха на генералния си спонсор фирма „Кяшиф“ и на община Кърджали за подкрепата, а шампионът на шампионите подари фланелка на клуба на инж. Кяшиф.

Искам да поздравя един човек с голямо сърце, който във времена на кризи и изпитания осигурява хляб и препитание на много семейства и дава своя принос в решаването на един сериозен проблем за страната – емиграцията. Той е пример как в една малка България може да развиваш бизнес на световно ниво. Пожелавам на г-н Кяшиф здраве и да продължава с този дух, да бъде пример за професионализъм и успех, каза в приветствието си кметът Ерол Мюмюн.

Градоначалникът не пропусна да поздрави и поднесе букет цветя на кралицата на българската музика Силвия Кацарова по случай личния й 70- годишен юбилей. Респектиран от нейните 50 години на сцената, той призна, че тя заслужава всеобщата почит и поклон.

Последваха вълнуващи изпълнения на любими песни, които отведе зрителите пред сцената и те танцуваха до тъмно.

 

Снимки: Ваня Иванова

 

Последвайте ни и във Facebook

Материалът Силвия Кацарова поднесе 70 нюанса любов на фирма Кяшиф за юбилея (Снимки+Видео) е публикуван за пръв път на Нов Живот.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!