BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стартира „Плувно лято 2024“ в Момчилград

Нов живот

С много емоции и изненада от огромна торта беше даден стартът на „Плувно лято 2024“ в Момчилград. Тържеството се проведе в комплекс „Басейна“. Близо 110 деца от цялата община на възраст от 7 до 12 години ще се включат в курса, който е безплатен и се организира от Община Момчилград, Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Центъра за обществена подкрепа.

Заниманията ще продължат цял месец. Децата ще бъдат тренирани от лицензирания инструктор Янчо Станков. Община Момчилград е осигурила медицинско лице, което ще присъства на всяка една тренировка.


„Децата са основен приоритет на община Момчилград. Всяка година провеждаме „Плувно лято“ и интересът към него винаги е голям, защото освен че прекарват приятно, децата получават полезни умения, които ще им бъдат от полза през целия живот“, заяви при откриването на „Плувно лято – 2024“ кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.

Последвайте ни и във Facebook

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!