«
»
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Без опашки на изхода на Ардино заради извънредните мерки срещу коронавируса

Няма опашки от автомобили и камиони и обстановката е спокойна на изградения  контролно-пропускателен пункт на изхода на Ардино в посока Смолян, след като бяха задействани новите по-строги мерки от извънредното положение заради разпространението на коронавируса у нас.  Те забраняват пътувания между областните градове, освен ако не са наложителни. Преминаващите през КПП-то удостоверяват причината за пътуването си със служебна бележка от работодател, медицинско удостоверение или документ за самоличност.

Жителите на по-малките населени места трябва да имат основателни причини, за да посещават областните центрове и да докажат това пред контролните органи. За улеснение на гражданите, вътрешното министерство изработи бланка на декларация за попълване при необходимост. Формулярът е достъпен на интернет страниците на Министерството и на Областната дирекция на МВР в Кърджали.

Гюнер Шукри


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!