«
»
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Проф. Минеков: Служебно правителство и честни избори е най-добрият вариант

Надявам се по-скоро да има предсрочни избори и колкото се може да са по-честни„. Това заяви пред БНР скулпторът проф. Велислав Минеков – един от „Отровното трио“. Той беше категоричен, че служебно правителство и честни избори е най-добрият вариант за действие в създалата се политическа ситуация.

Според него не трябва да се правят опити за съставяне на правителство и определи това като изключителна грешка, която не бива да се допуска:

„Нов кабинет означава да се даде време. Сега мафията е ранена. Ако се даде време, ще оздравее и ще се възстанови, резултатът няма да бъде същият, изборите ще бъдат проведени със същите фалшификации и нещата ще останат на по-лошо ниво, отколкото са в момента„.

Проф. Минеков препоръча избраните политически формации в новия парламент незабавно да променят Изборния кодекс, като разрешат дистанционното гласуване и видеонаблюдението при броенето на бюлетините, в цялата страна да има машинно гласуване:

„След това да правят каквото искат, а ще има много да правят! Но това е единственото, което е полезно„.

БНР

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!